پایان کار اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال
دکتر سید امید فاطمی، رئیس مرکز فناوریهای دیجیتالی دانشگاه تهران، ضمن ارائه توضیحی مختصر درباره اهداف و جزئیات برگزاری این جشنواره، نوید رونمایی تعدادی از دستاوردهای دیجیتالی مرکز در اختتامیه جشنواره را به شرکت کنندگان دادند. ایشان از برگزاری موفق جشنواره در سامانه تعاملی ساتا صحبت کردند و اعلام کردند که از این سامانه برای تدریس کلاسهای برخط تعاملی پرجمعیت استفاده خواهد شد. دکتر فاطمی افزود:« تمامی نشستها و سخنرانیهای جشنواره در سامانه رویداد (event) به صورتی تلفیقی حضوری/برخط برگزار شد. سایت next1400.ut.ac.ir به منظور جمعآوری آثار و مقالات معرفی گردید و در سایت digital.ut.ac.ir تمامی اخبار و گزارشات جشنواره بهروزرسانی میشد. مجموعاً در اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال، ۱۰ سخنرانی کلید (۶ بین المللی و ۴ داخلی)، ۲۹ نشست تخصصی با ۱۳۳ سخنرانی، ۱۰ کارگاه و ۳۰۰ پوستر و محتوا ارائه شد».
ایشان در انتهای سخنرانی از آقایان: دکتر مصطفی صالحی، دکتر علی خاکسار، مهندس امیرعلی صدر دادرس، حیدر پرماه و حسن رضایی به عنوان مدیران کمیتههای مختلف قدردانی نمودند. همچنین از حامیان جشنواره: همراه اول، انجمن یادگیری الکترونیکی ایران، انجمن دانشگاههای آسیا اقیانوسیه (AUAP)، وزارت علوم و تحقیقات و دانشگاه تهران به عنوان حامی جشنواره قدردانی شد.
در ادامه مراسم، دکتر مجید نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و رئیس جشنواره، گفت: «شاید به جرأت بتوان گفت که دستاوردهای امروز ما در یادگیری الکترونیکی و تحول دیجیتالی، جز آمال آینده دانشگاه بود؛ اما امروز شاهد تحقق آنها هستیم. نمونه آن، همین جشنواره است که جا دارد از آقای دکتر فاطمی و کلیه همکاران تشکر نمایم. دو هدف اصلی پیش روی ما، بینالمللی شدن و مسئولیت اجتماعی است که باید با اتکا به فناوریهای دیجیتالی در جهت تحقق آنان گام برداریم».
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه جشنواره دیجیتال فرصتی را فراهم کرد تا مروری داشته باشیم بر فعالیتهایی که در این مدت انجام دادهایم، تصریح کرد: «این جشنواره همچنین این فرصت را ایجاد کرد تا با همفکری به آینده بیشتر فکر کنیم و بتوانیم زیرساختها و برنامهها را در این جهت هماهنگ کنیم و پیش ببریم. امیدوارم مسائلی که در این جشنواره ارائه شده است دقیقاً بررسی شوند و به شکل گستردهتری در اختیار همگان قرار بگیرد و موضوع دانشگاه دیجیتال بتواند بهعنوان یک امر روزمره در همه فعالیتها دیده شود و ما هم از طریق برنامهریزی و تأمین منابع بتوانیم نسبت به گستردهتر کردن شبکههای ملی و بینالمللی گامهای موثرتری برداریم».
در ادامه، آقای دکتر فاطمی و آقای دکتر صالحی، ضمن رونمایی از دستاوردهای مرکز فناوریهای دیجیتالی به تشریح کارکرد هر یک پرداختند. سپس، اهدا جوایز به صاحبان اثر و مقالات برگزیده توسط اعضای هیأت رئیسه انجام شد. در انتهای مراسم، از همکاران مرکز فناوریهای دیجیتالی که در این جشنواره یاری به عمل آوردند قدردانی شد.
نظر شما :