اصلاحیه‌های امنیتی مایکروسافت برای ماه میلادی اوت

سه‌شنبه ۲۲ مرداد، شرکت مایکروسافت اصلاحیه‌های امنیتی ماهانه خود را برای ماه میلادی اوت منتشر کرد. این اصلاحیه‌ها در مجموع، ۹۷ آسیب‌پذیری را در سیستم عامل Windows و برخی دیگر از محصولات مایکروسافت ترمیم می‌کنند.

ادامه مطلب
برگزاری جلسه اعطای جوایز چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه»

با اعطای جوایز چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه»، گامی دیگر در مسیر طرح «تحول به توان دانشجو» برداشته شد. در نشستی که در تاریخ ۹۸/۰۴/۱۱ در محل دانشکده برق و کامپیوتر و با حضور رؤسا و معاونان دانشکده برق و کامپیوتر و مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی برگزار گردید.

اصلاحیه‌های امنیتی مایکروسافت برای ماه میلادی جولای

۱۸ تیر، شرکت مایکروسافت اصلاحیه‌های امنیتی ماهانه خود را برای ماه میلادی جولای منتشر کرد. این اصلاحیه‌ها در مجموع، ۷۷ آسیب‌پذیری را در سیستم عامل Windows و برخی دیگر از محصولات مایکروسافت ترمیم می‌کنند.

به پایان عمر Windows ۷ نزدیک‌تر می‌شویم

بر طبق اعلام مایکروسافت این شرکت پشتیبانی از سیستم عامل Windows ۷ را کمتر از شش ماه دیگر پایان خواهد داد و از ۲۵ دی به بعد، هیچ اصلاحیه امنیتی و پشتیبانی فنی برای این محصول ارائه نخواهد شد.

اصلاحیه‌های امنیتی مایکروسافت برای ماه میلادی ژوئن

سه‌شنبه ۲۱ خرداد، شرکت مایکروسافت اصلاحیه‌های امنیتی ماهانه خود را برای ماه میلادی ژوئن منتشر کرد. این اصلاحیه‌ها در مجموع، ۸۸ آسیب‌پذیری را در سیستم عامل Windows و برخی دیگر از محصولات مایکروسافت ترمیم می‌کنند.

ادامه مطلب
برندگان چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه» اعلام شدند

پیرو برگزاری چالش «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه»، برندگان نهایی این چالش معرفی شدند.