ادامه سلسله موفقیتهای پروژههای کارشناسی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در روز پروژه دانشکده برق و کامپیوتر
در ادامه موفقیت چشمگیر پروژههای کارشناسی انجام شده در مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، در چهارمین جشنواره پروژههای کارشناسی دانشکده برق و کامپیوتر، پروژههای آقایان حمیدرضا سیمینپور و میلاد حسینی اصل برگزیده شدند. بدینترتیب، از مجموع شش پروژه کارشناسی انجام شده در این مرکز، همگی در دورههای مختلف روز پروژه برگزیده شدهاند.
رویکرد جدید مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در بهرهگیری هرچه بیشتر از توانمندیهای دانشجویان دانشگاه در قالبهای کارآموزی، کارورزی، پروژه کارشناسی و پروژههای حرفهای در چارچوب طرح «تحول بهتوان دانشجو»، علاوه بر دستاوردهای ارزشمندی که برای دانشگاه تهران بههمراه داشته است، زمینه را برای ورود موفق دانشجویان به فضای کسب و کار از یک سو و اجرای پروژههای کاربردی از سوی دیگر فراهم آورده است. این طرح از دو سال گذشته و در راستای راهبرد اصلی دانشگاه تهران در حرکت بهسوی دانشگاه کارآفرین در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی قرار گرفته است.
در این راستا، در چهارمین جشنواره پروژههای کارشناسی که نوزدهم شهریورماه سال جاری به ابتکار دانشکده برق و کامپیوتر برگزار گردید، از میان ۹۶ پروژه ارائه شده در این جشنواره، پروژه آقای حمیدرضا سیمین پور با عنوان «طراحی و پیادهسازی سامانه ارائه خدمات اشتراکگذاری دانش و تجربه»، بهعنوان پروژه برتر گرایش فناوریاطلاعات از سوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و پروژه آقای میلاد حسینی اصل با عنوان «طراحی و پیاده سازی سامانه پذیرش دانشجویان بین الملل دانشگاه با استفاده از یک BPMS » به عنوان پروژه برتر از دیدگاه شرکت سازه اطلاعات سامان انتخاب شدند.
جهتگیری مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه در بهرهگیری از توانمندیها و نوآوریهای دانشجویان در مواجهه با چالشهای پیشرو، نه تنها در این دوره، بلکه در دورههای گذشته نیز همواره با موفقیت همراه بوده است.
پروژه خانم حانیه خاکشور با عنوان «طراحی نظام پشتیبانی غیر متمرکز خدمات مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران»؛ پروژه برتر گرایش فناوری اطلاعات در نخستین جشنواره پروژههای کارشناسی از سوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
پروژه آقای اویس شعبانی با عنوان «طراحی و پیاده سازی سامانه یکپارچه پایش و نظارت شبکه»؛ برگزیده نخستین جشنواره پروژههای کارشناسی از سوی شرکت شاتل
پروژه آقای مهران میدانی با عنوان «راهاندازی یک نمونه سامانه پردازش سریع مبتنی بر رایانش ابری»؛ پروژه برتر گرایش نرمافزار در دومین جشنواره پروژههای کارشناسی از سوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
پروژه خانم غزال مشکاتی با عنوان «پیادهسازی قابلیت ارتباط دوسویه صوتی و تصویری در اپلیکیشن موبایل دانشگاه تهران»؛ برگزیده دومین جشنواره پروژههای کارشناسی از سوی شرکت بیسفون
به یقین، علاوه بر تلاش جدی و اهتمام دانشجویان نخبه دانشگاه تهران در اجرای فعالیتهای پژوهشی- کاربردی، انتخاب همه پروژههای انجام شده در مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی بهعنوان پروژههای برگزیده را میتوان مرهون انتخاب موضوعات کاربردی و دقیق توسط اساتید، تعامل مستمر با کارشناسان خبره مرکز و نظارت و هدایت مداوم دانست. افزون بر این، حضور در محیط حرفهای و در عین حال دانشجویی و جوان، فرصت تجربه اندوزی ارزشمندی را در اختیار این دانشجویان قرار داده است بهگونهای که اغلب پس از طی این دوره، دانشجویان تجربه لازم برای ادامه هریک از مسیرهای زیر را در اختیار دارند:
ادامه همکاری با مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه (با ارتقای جایگاه تا سطح مدیریت پروژه)
راهاندازی کسب و کار (Start-Up) جدید (با ارائه مشاورههای حرفهای از سوی مرکز)
همکاری با شرکتهای برتر فناوری اطلاعات کشور (با ارائه توصیهنامه از سوی مرکز)
ادامه تحصیل در دانشگاههای داخل و خارج کشور (با ارائه توصیه نامه از سوی مرکز)
بهگونهای که طی دورههای گذشته، از میان حدود ۵۰ دانشجوی جذب شده، در تمامی مسیرهای چهارگانه پیش گفته شده، دانشجویانی موفق به ادامه مسیر حرفهای خود شدهاند. در این میان دانشجویان رشتههای مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مدیریت و علوم کامپیوتر با مرکز همکاری داشتهاند.
چهارمین رویداد تحول بهتوان دانشجو ۲۴ مهرماه سال جاری در پردیس دانشکدههای فنی برگزار میگردد.
نظر شما :