برگزاری جلسه میان دوره نشست تعالی سریع برای سامانه سپاری و بهبود فرآیند ترفیع اساتید دانشگاه تهران

۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۱۱۲ اخبار فناوری اطلاعات
تعداد بازدید:۱۱۰۵
با حضور ریاست دانشگاه تهران، جلسه میان دوره نشست تعالی سریع برای سامانه سپاری و بهبود فرآیند ترفیع اساتید دانشگاه تهران برگزار شد.

جلسه پیگیری میان دوره‌ای "نشست تعالی سریع برای سامانه سپاری و بهبود فرآیند ترفیع اساتید دانشگاه" (هفته سوم بعد از برگزاری نشست) با حضور ریاست دانشگاه تهران، مدیران و کارشناسان ذی‌ربط در تاریخ ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۷ در ساختمان شماره ۲ مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران برگزار گردید.

این جلسه با توضیحات جناب آقای دکتر هاشمی رئیس مرکز در خصوص اقدامات پیشین و هدف از برگزاری اینگونه نشست‌ها آغاز گردید و پس از ایشان، جناب آقای دکتر جعفرزاده راجع به متدولوژی به کار گرفته شده که از دانشگاه کویینزلند استرالیا الگوبرداری شده و برای دانشگاه تهران بومی سازی شده است، توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه جلسه هریک از کارشناسان گزارشی را از روند انجام اقدامات خویش ارائه نمودند که به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

در ادامه جلسه، جناب آقای دکتر نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران به بیان تاثیر کارشناسان در فرآیندهای دانشگاه پرداختند. ایشان در این راستا اذعان داشتند: «در نظر گرفتن نظر کارشناسان و مشارکت ایشان می‌تواند در روند بهبود فرایندها بسیار مفید باشد. با توجه به وسعت دانشگاه و تنوع گروه‌های آموزشی، ایجاد کارگاه‌هایی برای بهبود با این شکل متفاوت می‌تواند سنت جدیدی را در راستای کارهای دانشگاه تهران ایجاد نماید و علاوه بر بهبود فرایند باعث ارتقای دانش کارشناسان باشد».

ایشان اضافه نمودند: «فرآیند ترفیع فرآیندی است که تا پیش از این غالباً در آن کمیت معیار اصلی بوده است، اما لازم است که کمیت در راستای کیفیت مورد ارزیابی قرار گیرد».

ایشان در ادامه فرمایشات خود به این نکته اشاره نمودند که: «بعد از انقلاب بیشتر بر روی کمیت تمرکز شده است و با یک تسلسل کمیت در ارزیابی‌ها مواجه شده‌ایم. به منظور کاهش نقش کمیت و لحاظ کردن کیفیت در ارزیابی‌ها نیازمند تغییر الگوها هستیم. تغییر پارادایم (الگو) ابتدا با مقاومت همراه است ولی با اجرایی شدن آن‌ها دلایل کارا بودنشان آشکار خواهد شد. با وجود اینکه پیاده‌سازی این الگوهای جدید با توجه به پیچیدگی‌شان بسیار مشکل است، اما با بکارگیری فناوری‌های به‌روز این الگوها می‌تواند اجرایی شود».

همچنین ایشان در راستای موفقیت این نشست بیان نمودند: «موفقیت بحث ترفیع، موفقیت یک تغییر نگاه و نگرش است و ارکان مربوطه باید کمک کنند که این موضوع با کمترین مشکل و بالاترین بازده انجام شود».

ایشان اضافه نمودند: «دانشگاه تهران در حال حاضر متهم به بوروکراسی است. با اتخاذ تصمیم‌های اینچنینی می‌توان فرآیندها را کاهش داد و به دانشگاهی یکپارچه دست یافت که در آن بروکراسی به حداقل رسیده است».

ایشان صحبت‌های خود را اینچنین به پایان رساندند: «اقدام به سامانه سپاری مسئولیت سنگینی است که بر عهده مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی می‌باشد که با توجه به الگو بودن دانشگاه تهران چه در سطح ملی و چه در سطح منطقه‌ای و بین المللی ان شاء الله نمود شایانی خواهد داشت».

 


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.

سیاوش قربانی ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۹
بسیار عالی بود