انتصاب معاون فناوری‌های نوین و میز خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۳ کد : ۲۷۱۲۶ اخبار فناوری اطلاعات
جناب آقای دکتر محمدرضا مرتضوی، به عنوان «معاون فناوری‌های نوین و میز خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه» منصوب شد.
انتصاب معاون فناوری‌های نوین و میز خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند، جناب آقای دکتر محمدرضا مرتضوی، مطابق حکم رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران به عنوان «معاون فناوری‌های نوین و میز خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه» منصوب شد.

متن حکم به شرح زیر است:

با سلام و عرض ادب؛

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، به موجب این حکم به مدت ۳ سال به عنوان «معاون فناوری‌های نوین و میز خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه»، منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و مؤید باشید.

مرکز فناوری اطلاعات، تبریک صمیمانه خود را بابت انتصاب شایسته ایشان به معاونت «فناوری‌های نوین و میز خدمات» این مرکز عرض می‌نماید.