برگزاری کارگاه آموزشی هوش سازمانی ویژه کارشناسان مرکز یادگیری الکترونیکی ‌و مدیریت دانش

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۱ کد : ۲۶۱۴۰ اخبار فناوری اطلاعات
کارگاه آموزشی ۲ ساعته سامانه هوش سازمانی به درخواست مرکز یادگیری الکترونیکی و مدیریت دانش برگزار شد.

در راستای درخواست مرکز یادگیری الکترونیکی و مدیریت دانش و به منظور بهره برداری بهتر کارشناسان این مرکز از سامانه هوش سازمانی و امکان گزارش گیر‌ی های دقیق و با سرعت بالا، کارگاه آموزشی ۲ ساعته در روز ۲ بهمن ماه توسط مرکز فناوری‌های دیجیتال، با همکاری مرکز آموزش‌های ضمن خدمت و با شرکت ۱۰ نفر از کارشناسان مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.

سر فصل‌های ارائه شده در کارگاه مذکور شامل موارد زیر می‌باشد:

* آشنایی با هوش کسب و کار و معرفی سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران

* آشنایی با مباحث داشبوردهای مدیریتی، پالایش داده، what-if، شاخص‌های کلیدی عملکردی، گزارش‌های دوره‌ای و نحوه کار با سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران

ارائه توسط خانم مهندس الناز کتابچی، کارشناس مسئول و راهبر سامانه هوش سازمانی و خانم مهندس نغمه رضاخانی، کارشناس پایش سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران، صورت پذیرفت. در پایان هریک از شرکت کنندگان با دسترسی ایجاد شده در سامانه بر اساس سند مصوب سطوح دسترسی به صورت همزمان و تعاملی کار با سامانه را آموزش دیدند.‌‌‌