انتصاب سرکار خانم مهندس سارا سعادت به عنوان: معاون پشتیبانی خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۸ کد : ۲۵۷۴۱ اخبار فناوری اطلاعات
سرکار خانم مهندس سارا سعادت، به عنوان ««معاون پشتیبانی خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران» منصوب شد.

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند، سرکار خانم مهندس سارا سعادت، مطابق حکم رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران به عنوان «معاون پشتیبانی خدمات مرکز فناوری اطلاعات» منصوب شد.

متن حکم به شرح زیر است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده سرکار عالی و بنا به پیشنهاد رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، به موجب این حکم به مدت ۳ سال به عنوان معاون پشتیبانی خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و مؤید باشید.
‌‌‌‌‌‌‌

مرکز فناوری اطلاعات، تبریک صمیمانه خود را بابت انتصاب شایسته ایشان به «معاونت پشتیبانی خدمات» این مرکز عرض می‌نماید.