دوره آشنایی با سامانه ارتقا مرتبه اعضای هیات علمی (پاد) برای مدیران دانشگاه برگزار شد.

۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۵۵۹۴ اخبار فناوری اطلاعات

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان با همکاری اداره کل برنامه‌ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، روز سه شنبه ۲۸ دی ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۳ دوره با عنوان «آشنایی با سامانه ارتقا مرتبه اعضای هیأت علمی " پاد را به صورت برخط (آنلاین) برای مدیران دانشگاه تهران برگزار کرد. در این دوره جناب آقای دکتر کمره‌ای معاون آموزشی دانشگاه تهران، سرکار خانم مهندس مرادی معاون امور علمی اعضای هیأت علمی اداره کل برنامه‌ریزی و نظارت آموزشی و سرکار خانم مهندس شبیری کارشناس مسئول تحلیل سیستم معاونت سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص آئین نامه ارتقا و امتیازهای حاصله برای ارتقای اعضای هیأت علمی از استادیاری به دانشیاری، دانشیاری به استادی و نحوه کار با سامانه ارتقا مرتبه اعضای هیأت علمی پاد پرداختند. سرفصلهای دوره مذکور عبارتند از:

• آشنایی با فرآیند ارتقا مرتبه
  • آشنایی با منوهای مختلف سامانه