انتخاب دکتر سعید روحانی به عنوان پژوهشگر نمونه در سی امین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران

۲۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۴۳۶۶ اخبار فناوری اطلاعات

سی امین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس دانشگاه تهران در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد. در این جشنواره ۴۱ برگزیده در سه بخش اعضای هیأت علمی، دانش‌آموختگان و کارشناسان برتر معرفی و تقدیر شدند.

هفت پژوهشگر جوان نمونه در جشنواره پژوهش امسال دانشگاه تهران شناخته شدند که جناب آقای دکتر سعید روحانی، دانشیار دانشکده مدیریت و رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، به شایستگی توانستند این عنوان را کسب کنند.

اسامی سایر برگزیدگان این جشنواره را از پایگاه خبری-تحلیلی دانشگاه تهران ببینید.

کلید واژه ها: جشنواره پژوهش و فناوری