​راه اندازی سامانه درخواست خدمات فناوری دیجیتالی دانشگاه​

۲۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۴۳۶۰ اخبار فناوری اطلاعات

به گفته دکتر مصطفی صالحی، معاونت سامانه‌های اطلاعاتی با همکاری دفتر تعالی سازمانی مرکز فناوری‌های دیجیتالی، اقدام به طراحی و پیاده سازی سامانه درخواست خدمات فناوری دیجیتال دانشگاه نموده است. این اقدام در راستای پاسخگویی به نیازهای متعدد و متنوع واحدهای ستادی و صف دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات و نقش این مرکز در سامانه سپاری فرآیندهای مختلف دانشگاه صورت پذیرفت‌.

هر کدام از واحدهای دانشگاه تهران جهت ثبت درخواست می‌توانند به سامانه درخواست خدمات فناوری دیجیتال به آدرس req.ut.ac.ir مراجعه نمایند. درخواست‌های ثبت شده پس از تأیید توسط مدیر اداره کل و معاون مربوطه جهت بررسی و امکان‌سنجی به کارتابل شورای نظارت و بررسی مرکز فناوری‌های دیجیتالی ارجاع داده می‌شود. واحدهای درخواست دهنده می‌توانند در هر مرحله وضعیت درخواست را از طریق این سامانه پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: سامانه درخواست خدمات فناوری دیجیتالی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی