برگزاری دوره آموزشی برای مسئولان وب‌سایت‌های دانشگاه تهران​​

۱۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۱۹۵۶ اخبار فناوری اطلاعات
برگزاری دوره آموزشی برای مسئولان وب‌سایت‌های دانشگاه تهران​​

مرکز فناوری‌های دیجیتالی، اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی با عنوان «باز آموزی مدیریت وب سایت از طریق پنل مدیریت محتوای دانشگاهی-ucms دانشگاه» و «باز آموزی مدیریت وب‌سایت از طریق پنل لایفری» برای آموزش مسئولان وب‌سایت‌های دانشگاه تهران به صورت برخط (آنلاین) کرده است. دوره‌های آموزشی مذکور با همکاری مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگان از سوی مرکز فناوری‌های دیجیتالی معرفی می‌شوند.
این دوره‌ها در بازه ۱۷ تا ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود و مدرس دوره، سرکار خانم ندا مقدم، کارشناس نظارت بر توسعه سامانه‌های اطلاعاتی است.

دوره «باز آموزی مدیریت وب سایت از طریق پنل مدیریت محتوای دانشگاهی-ucms»
زمان: ۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۳ الی ۱۵

دوره «باز آموزی مدیریت وب سایت از طریق پنل لایفری»
زمان: ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۳ الی ۱۵