برگزاری آنلاین بیست و یکمین جلسه عمومی مرکز فناوری های دیجیتالی مورخ دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۱۶۳۶ اخبار فناوری اطلاعات

این جلسه با شرکت ۴۴ نفر از همکاران مرکز فناوری‌های دیجیتالی به صورت آنلاین در سامانه اوانت برگزار گردید. خلاصه جلسه به شرح زیر است:

* ارائه آقای دکتر فاطمی، ریاست محترم مرکز فناوری‌های دیجیتالی، با موضوع مروری بر کلیه کارهای انجام شده در جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال:
- مطرح کردن جشنواره در شورای معاونان ۱۹ اردیهشت ۱۴۰۰
- برگزاری اولین جلسه هماهنگی ۹ خرداد ۱۴۰۰ و تقسیم کار
- تبلیغ و پخش پوسترها و دعوت به ثبت نام در سایت
- تعیین چهار نقش برای هر پنل / جلسه / سخنرانی / کارگاه
- محورهای جشنواره شامل: جشنواره یادگیری الکترونیکی (نهم تا یازدهم شهریور)، همایش یادگیری الکترونیکی: تجربه‌های زیسته، ارزیابی و آینده نگاری (دوم تا هفتم شهریور) و جشنواره فناوری‌های دیجیتال (ششم تا یازدهم شهریور)
- دعوت از همکاران جهت همفکری در مورد نکات مثبت جهت بهره برداری، نکات منفی جهت جبران، هماهنگی برای برنامه بعدی و نحوه قدردانی از همکاران
به علت کمبود وقت، ارائه معاونت پشتیبانی خدمات به هفته آینده موکول گردید.

ویدئوی ضبط شده جلسه مذکور در سامانه event به آدرس https://event.ut.ac.ir/#/meetings/90 در دسترس است.

کلید واژه ها: اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال مرکز فناوری های دیجیتالی دانشگاه تهران