​برگزاری آنلاین بیست و سومین جلسه عمومی مرکز فناوری‌های​ دیجیتالی مورخ دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰

۰۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۱۵۷۱ اخبار فناوری اطلاعات

این جلسه با شرکت ۴۵ نفر از همکاران مرکز فناوری‌های دیجیتالی به صورت آنلاین در سامانه وبینار برگزار گردید. خلاصه جلسه به شرح ذیل است:

* ارائه آقای مهندس امید ابراهیمی در خصوص گزارش عملکرد یکساله کمیته منابع انسانی:

- معرفی اعضای کمیته

- آمار تعداد جلسات برگزار شده و ساعات آن

- لیست مهمترین کارهای دوره دوم

- نمونه دستور جلسه ۷ تیر ۱۴۰۰

- تغییرات آئین نامه

- ذکر نکات مهم در تجربه یکساله کمیته

* ارائه آقای دکتر فاطمی در رابطه با کمیته منابع انسانی در دوره جدید:

- وظایف کمیته

- ساختار جدید کمیته

- قوانین مرتبط با تشکیل جلسات

- دعوت به کاندیدا شدن برای دوره جدید کمیته

- همفکری درباره یک نام جدید برای کمیته منابع انسانی و مقرر شد تا به بهترین پیشنهاد، جایزه تعلق بگیرد

همچنین در این جلسه، زمان دومین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال اعلام شد و مقرر شد تا در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ این جشنواره برگزار شود. در ادامه، استودیوی تعاملی با حضور همکاران مرکز فناوری‌های دیجیتالی تست شد.

لینک ویدئوی جلسه:

کلید واژه ها: مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی مرکز فناوری های دیجیتالی دانشگاه تهران