​برگزاری بیست و دومین جلسه عمومی مرکز فناوری‌های​ دیجیتالی مورخ دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۰

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۱۳۸۹ اخبار فناوری اطلاعات

این جلسه با شرکت ۴۰ نفر از همکاران مرکز فناوری‌های دیجیتالی به صورت آنلاین در سامانه event برگزار گردید. خلاصه جلسه به شرح زیر است:

* ارائه آقای دکتر صالحی، معاونت محترم سامانه‌های اطلاعاتی، در رابطه با خلاصه اقدامات انجام شده در مرداد و شهریور:

- امضای الکترونیکی صورت جلسات دفاع (فاز سوم)

- اقدامات آموزشی مرتبط با سال تحصیلی جدید

- سامانه سپاری فرآیند اصلاحیه کارت دانش آموختگی

- تثبیت سامانه‌های جدید (پاد، هسته پژوهشی، پیام‌رسان)

- راه اندازی درگاه پرداخت ارزی مؤسسه دهخدا

- سامانه ثبت نام دانشجویان خارجی (در حال انجام)

- تحلیل درخواست واحدها (فرآیند بازنگری رشته، اتوماسیون و تردد خودرو، پهلوان، سیمرغ و …)

- اقدامات لازم برای ارزیابی عملکرد کارکنان ۱۴۰۰

- پیاده سازی سربرگ واحدهای دانشگاه در سامانه اتوماسیون در راستای دانشگاه سبز

- استقرار بیمه تکمیلی ۱۴۰۰ (در حال انجام)

- امور جشنواره (ویدئوهای معرفی واحدها و …)

* ارائه گزارش ماهانه آقای دکتر رهنمافرد، معاون پشتیبانی خدمات و همکاران ایشان خانم سلامتی پور و خانم قاسمی:

- مقایسه تعداد تماس‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۰

- مقایسه تعداد تماسهای ۶ ماه ابتدای ۱۳۹۹ با ۶ ماه ابتدای ۱۴۰۰

- مقایسه تعداد تیکت ها از ابتدای سال ۱۴۰۰

- مقایسه تعداد تیکت های معاونت پشتیبانی خدمات، ۶ ماه ابتدای ۱۳۹۹ با ۶ ماه ابتدای ۱۴۰۰

- لیست خدمات همکاری‌های انجام شده با سایر معاونت‌ها، توسط معاونت پشتیبانی خدمات در مرداد و شهریور ۱۴۰۰

- پیاده سازی نظام مدیریت خدمات در بستر سامانه پشتیبانی و راهنمای خدمات دانشگاه تهران

- توضیحاتی در ارتباط با استقرار نظام مدیریت خدمات در دانشگاه تهران در ۴ سطح

- توضیحاتی در مورد حضور و همکاری در اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال

جهت مشاهده ویدئوی جلسه به «نشست جلسه عمومی مرکز فناوری‌های دیجیتالی» در سامانه event.ut.ac.ir مراجعه بفرمائید.