‌‌‌‌سامانه سپاری فرآیند اصلاحیه کارت دانش آموختگی و پیاده سازی فرم نظرسنجی اعلام موافقت نمایش اطلاعات دانش آموختگان

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۹۲۸۴ اخبار فناوری اطلاعات

‌‌‌‌‌‌‌‌به درخواست دفتر امور دانش آموختگان اداره کل روابط عمومی، مرکز فناوری‌های دیجیتالی سامانه سپاری فرآیند اصلاحیه کارت دانش آموختگی دانشگاه تهران را به منظور اصلاح و تکمیل اطلاعات دانش آموختگان قدیمی دانشگاه تهران در سامانه آموزش انجام داد. همچنین فرم نظرسنجی اعلام موافقت دانش آموخته مبنی بر نمایش اطلاعات دانش آموختگان در سایت دانش آموختگان دانشگاه تهران به بهره برداری رسید.