فراخوان مشارکت در تولید محتوا – موک دانشگاه تهران (دوره‌های مهارتی و تخصصی)

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۸۷۱۴ اخبار فناوری اطلاعات

دفتر آموزش‌های تخصصی و حرفه‌ای مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه، برقراری عدالت آموزشی در ایران و همچنین گسترش فعالیت‌های سامانه موک دانشگاه تهران در نظر دارد تا با همکاری و مشارکت متخصصین مجرب، اقدام به تولید و عرضه محتوای دوره‌های تخصصی و حرفه‌ای در سامانه موک دانشگاه نماید. بدین منظور، از کلیه متخصصین توانمند در زمینه تدریس که تمایل به همکاری و مشارکت در این طرح ارزشمند را دارند دعوت به همکاری می‌نماید.

در این مرحله، دوره‌هایی که در افزایش مهارت های تخصصی و حرفه‌ای جامعه نقش مهمی داشته و مخاطب گسترده‌ای در جامعه دارد در اولویت اول می‌باشند. در صورت تمایل به همکاری، خواهشمند است با مراجعه به سامانه موک دانشگاه به آدرس لینک زیر، نسبت به تکمیل فرم درخواست همکاری و ارسال به ایمیل Training.utec@ut.ac.ir اقدام نمائید. متعاقباً مدل‌های همکاری برای علاقمندان ارسال خواهد شد.

زمینه‌های پیشنهادی جهت تولید محتوا:

•برنامه نویسی و فناوری اطلاعات: R ، SQL، Oracle، یادگیری ماشین

•مدیریت و‌کسب‌و‌کار: دیجیتال مارکتینگ ، تدوین طرح تجاری کسب و کار(BP)، مدیریت برند و تبلیغات، برندسازی شخصی

•روانشناسی: تحلیل رفتار متقابل (TA)، MBTI

•هنر: ایلاستریتور، ایندیزاین، 3D Max

همچنین، این دفتر آمادگی دریافت پیشنهاد در خصوص سایر دوره‌های مرتبط یا تخصصی متقاضیان را نیز دارا می‌باشد.

برای دانلود فرم اینجا کلیک کنید.

منبع: سایت موک دانشگاه تهران