برگزاری ششمین نشست شورای مدیران فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی دانشگاه‌های سطح یک کشور‌

۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۷۵۹۹ اخبار فناوری اطلاعات
در راستای انتخاب مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه شورای مدیران فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی دانشگاه‌های سطح یک کشور، ششمین جلسه مجازی سه شنبه مورخ ۱۱ خرداد ماه ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱ برگزار گردید.‌‌

در این جلسه مسئولین کارگروه‌های اجرای یادگیری الکترونیکی، سامانه‌ها و نرم افزارها، زیرساخت / سرور / شبکه / امنیت گزارش جلسات و عملکرد کارگروه‌های خود را ارائه دادند.

مطابق تصمیمات اتخاذ شده دبیرخانه کارگروه یادگیری الکترونیکی در دانشگاه صنعت شریف و دبیرخانه کارگروه زیرساخت در دانشگاه تهران تثبیت گردید و پیشنهاد گردید که دبیرخانه کارگروه سامانه‌ها نیز در دانشگاه تهران تشکیل شود.

پیشنهادات مشترک کارگروه‌ها، ایجاد کنسرسیوم بین دانشگاهی و دعوت از افراد مؤثر در حوزه‌های مورد بحث کارگروه‌ها در جلسات عمومی شورا است.

مقرر گردید هر کارگروه حداقل ماهی دو جلسه برگزار نمایند و گزارش عملکرد خود را در جلسه عمومی بعدی ارائه نمایند.