‌راه اندازی گزارش‌های زیرسامانه ترفیع اعضای هیأت علمی (ساتاد)

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۱ کد : ۱۶۸۷۲ اخبار فناوری اطلاعات

دکتر مصطفی صالحی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران، بیان کرد:

در راستای رصد هر چه بهتر فرایند ترفیع اعضای هیأت علمی (ساتاد) و کاهش مدت زمان بررسی پرونده‌ها، گزارش‌های با مشخصات زیر در فرآیند ساتاد سامانه مدیریت اطلاعات پژوهش و فناوری (آرتیس) دانشگاه تهران ایجاد شده است.
در این گزارش‌ها امکان شناسایی افرادی که دچار تأخیر نامتعارف در ارسال گزارشات ترفیع هستند فراهم شده است.

همچنین گزارش‌هایی برای عملکرد کارشناسان در خصوص تعداد پرونده‌های بررسی شده و مدت زمان بررسی‌های هر پرونده نیز فراهم است. هدف اصلی تهیه گزارشات کمک به روان‌تر شدن و سرعت بخشی بیشتر به فرایند ترفیع است.

به عنوان معاون سامانه‌های اطلاعاتی، از سرکار خانم شبیری که مسئولیت اصلی پروژه را بر عهده داشتند و سرکار خانم روشن، بابت نقشی که در پیشبرد فنی سامانه سپاری فرآیند مذکور داشتند تشکر می‌کنم.‌