صدور احکام افزایش حقوق کارکنان غیر هیأت علمی دانشگاه تهران

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۵۳۰۸ اخبار فناوری اطلاعات
پیرو نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه تهران در خصوص "افزایش حقوق رتبه، پایه و فوق العاده‌های جذب، شغل و ویژه" کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه، اداره کل منابع انسانی درخواست صدور احکام فوق را صادر نمود.

به این منظور، مرکز فناوری‌های دیجیتالی تغییرات زیرساختی در سامانه پرسنلی جهت صدور احکام را ایجاد نمود. از تاریخ ۱۶/‏۱۰/‏۱۳۹۹‬ لغایت ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ عملیاتی نمودن و تست این تغییرات در سامانه پرسنلی به طول انجامید.

مواردی مانند حق مدیریت، محاسبات پارامترهای خاص من جمله ایثارگری و … از مجموعه اقدامات این واحد بوده است.

قابل ذکر است در این راستا حدود ۴۰۰۰ حکم با تاریخ اجرای ۱ بهمن ۱۳۹۹ در سامانه پرسنلی صادر و امضا گردید. همچنین تصاویر مربوطه توسط سرویس ساخت تصاویر احکام ایجاد شد. در پایان احکام صادر شده در سامانه حقوق و دستمزد خوانده و پرداخت حقوق بهمن ماه سال ۹۹ براساس آن انجام شد.‌