پایگاه خبری-تحلیلی دانشگاه تهران راه اندازی شد‌

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۵۱۸۲ اخبار فناوری اطلاعات
به درخواست اداره کل روابط عمومی دانشگاه تهران پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی دانشگاه تهران در پنل مدیریت محتوای دانشگاه تهران راه اندازی گردید.

دکتر مصطفی صالحی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران، بیان کرد: پایگاه خبری تحلیلی دانشگاه تهران با هدف معرفی دانشگاه تهران، ارائه دستاوردها، پوشش خبری کلیه واحدهای تابعه دانشگاه، تفکیک اخبار، گزارش و مصاحبه، معرفی اقدامات ارزشمند اعضای هیأت علمی، دانشجویان راه اندازی گردید.

برای راه اندازی این پایگاه، اقدامات زیر از سوی مرکز فناوری‌های دیجیتال صورت پذیرفته است:

• پیاده‌سازی و برنامه‌نویسی قالب گرافیکی اختصاصی
  • انتقال اخبار از وب‌سایت اصلی دانشگاه به وب‌سایت خبری با در نظر گرفتن عدم‌تغییر در تعداد بازدیدها، عدم‌تغییر در جستجوی اخبار دانشگاه تهران در موتورهای جست جو

به عنوان معاون سامانه‌های اطلاعاتی، از خانم مهندس ندا مقدم که مسئولیت اصلی پروژه را بر عهده داشتند، همچنین همکاری شرکت معماران عصر ارتباط، به عنوان پیمانکار پروژه، بابت نقشی که در پیشبرد و به ثمر نشستن این سامانه داشتند تشکر می‌کنم.