رونمایی از نسخه جدید سامانه موبایل دانشگاه تهران با قابلیت‌های جدید

همزمان با عید سعید غدیر مرکز فناوری دیجیتال از نسخه جدید سامانه موبایل دانشگاه تهران رونمایی کرد.
۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰ کد : ۱۸۵۶۷ اپلیکیشن موبایل دانشگاه تهران
ارائه خدمات به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران از مسیر موبایل، یکی از سیاست‌های جدی مرکز فناوری دیجیتال دانشگاه می باشد که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و با جدیت در حال پیگیری است.
رونمایی از نسخه جدید سامانه موبایل دانشگاه تهران با قابلیت‌های جدید

دکتر مصطفی صالحی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران، بیان کرد:

این سامانه برای توسعه خدمات در دسترس، شخصی‌سازی شده و دو زبانه به اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در بستر موبایل، طراحی و اجرا شده است که علاوه بر ارائه خدمات عمومی به تمام کاربران، خدمات ویژه‌ای نیز متناسب با نقش هر کاربر در دانشگاه (دانشجو، کارمند و هیأت علمی) ارائه می‌‌دهد.

مهمترین ویژگی سامانه جدید پیاده سازی آن با تکنولوژی وب اپلیکیشن می باشد. در واقع، وب اپلیکیشن خود را با دستگاه هوشمند یا مرورگری که از آنها استفاده می‌شوند، تطبیق می‌دهد و محدودیتی در سیستم عامل مورد استفاده موبایل ندارد.

فهرست برخی از قابلیت‌های جدیدترین نسخه سامانه موبایل دانشگاه به شرح زیر است:

* قابلیت‌های پایه سامانه موبایل (مشترک بین دانشجویان، اساتید و کارکنان):

• دسترسی به رایانامه دانشگاه
• دسترسی به سامانه تیکتینگ (امکان ثبت تیکت و اعلام مشکل در حوزه‌های مختلف)
• امکان شرکت و ثبت نظر در نظرسنجی‌های مختلف دانشگاه
• آگاهی از آخرین وضعیت اطلاعات اینترنت مربوط به کاربر (حجم باقی مانده اینترنت و…)
• آگاهی از تقویم وقایع مربوط به دانشگاه
• آگاهی از آخرین اخبار دانشگاه
• آگاهی از مهم‌ترین رویدادهایی که در بخش‌های مختلف دانشگاه برگزار می‌شود.
• نقشه دانشگاه که امکان یافتن پردیس‌ها، دانشکده‌ها، خوابگاه‌ها، ساختمان‌های اداری و… را با توجه به گستردگی دانشگاه در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین امکان آگاهی از مسیر سرویس‌های فعال دانشگاه هم در این نقشه فراهم شده است.

قابلیت‌های سامانه موبایل برای دانشجویان:

• احراز هویت و مشاهده تصویر کارت دانشجویی
  • آگاهی از وضعیت آموزشی (برنامه کلاسی دانشجو، نمرات دانشجو، برنامه امتحانی دانشجو، تقویم آموزشی هر نیم‌سال، درس‌های ارائه شده دانشکده، و…)
  • دسترسی به سامانه تغذیه
  • دسترسی به سامانه خوابگاه‌‌‌‌‌‌‌

قابلیت‌های سامانه موبایل برای اعضای هیأت علمی:

• احراز هویت و مشاهده تصویر کارت پرسنلی
  • دسترسی به سامانه آموزش (برنامه کلاس‌ها و برنامه امتحانات عضو هیأت علمی، تقویم آموزشی نیم‌سال و…)
  • دسترسی به اطلاعات کارتابل اتوماسیون اداری
  • دسترسی به سامانه پیشخوان دانشگاه
  • دسترسی به صفحه رخ‌نمای عضو هیأت علمی

قابلیت‌های سامانه موبایل برای کارکنان:

• احراز هویت و مشاهده تصویر کارت پرسنلی
  • دسترسی به سامانه حضور و غیاب
  • دسترسی به سامانه ثبت درخواست مرخصی
  • دسترسی به اطلاعات کارتابل اتوماسیون اداری
  • دسترسی به سامانه پیشخوان دانشگاه

تلاش ما در مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه بر آن است که با توسعه و بروز رسانی‌های مداوم، تمامی خدمات مورد نیاز اساتید، دانشجویان و همکاران دانشگاه را از طریق این سامانه به‌صورت یکپارچه در اختیار ایشان قرار دهیم.

به عنوان معاون سامانه‌های اطلاعاتی، از خانم مهندس ندا مقدم که مسئولیت اصلی پروژه را بر عهده داشتند، همچنین همکاری شرکت معماران عصر ارتباط، به عنوان پیمانکار پروژه، بابت نقشی که در پیشبرد و به ثمر نشستن این سامانه داشتند تشکر می‌کنم.