راه اندازی فرآیند کارآموزی در قالب نوآورانه "نرم افزار به عنوان خدمت (Software as a Service)"

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۱ کد : ۸۱۲۷ اخبار فناوری اطلاعات
پیشگامی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران در راه اندازی فرآیند کارآموزی در قالب نوآورانه SaaS برای اولین بار در پردیس دانشکده‌های فنی

مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران با نگاهی پیشرو و به عنوان رویکردی نو برای ارائه خدمات به خانواده دانشگاه تهران، فرآیند کارآموزی دانشگاه تهران را در قالب نرم افزار به عنوان خدمت (Software as a Service) با همکاری شرکت ایران تلنت (TalentCoach )راه اندازی نموده است. جای خرسندی است که پردیس فنی در پذیرش این رویکرد نوین پیشگام بوده است.

در سال جاری فرآیند ذیل توسط این سرویس انجام می‌گیرد:

• اعلام فرصت‌های کارآموزی توسط شرکت‌ها
  • تأیید شرکت‌های معتبر توسط دفتر ارتباط با صنعت
  • جستجوی دانشجویان در بین فرصت‌های متناسب رشته آنها
  • انتخاب فرصت کارآموزی توسط دانشجو
  • پذیرش دانشجو توسط شرکت
  • گردش‌های داخل دانشکده‌ها
  • ارزیابی شرکت و دانشجو

امید است که با اجرای موفقیت‌آمیز این فاز بتوانیم در آینده نزدیک این خدمت را در همه پردیس و دانشکده‌هایی که فرآیندهای کارآموزی و کارورزی دارند استقرار بخشیم و زمینه‌ی انتخاب بهترین فرصت کارآموزی برای تمامی دانشجویان را فراهم آوریم.