برگزاری جلسه ارائه فرآیند جدید ترفیع در پردیس دانشکده‌های فنی

۰۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۷۳۵۶ اخبار فناوری اطلاعات
با حضور ریاست پردیس، معاونت آموزشی، معاونت پژوهشی و نمایندگان هیأت ممیزه پردیس دانشکده‌های فنی و همچنین ریاست و معاونت مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر سلطانی، دکتر شاه آبادی، دکتر رستمی، دکتر معرفت و دکتر حائری از پردیس دانشکده‌های فنی و همچنین دکتر هاشمی و دکتر فیلی از مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه حضور پیدا کردند.

مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه در این جلسه به ارائه گردش خودکار فرآیند ترفیع جهت حذف کاغذ پرداخت و مقرر گردید این فرایند در مرحله نخست در پردیس دانشکده‌های فنی بررسی و اجرا گردد.

طی این نشست برای یک پرونده نمونه کلیه مراحل از شروع فرایند توسط عضو هیأت علمی تا مرحله پایانی توسط سامانه انجام پذیرفت و نظرات اعضای محترم نشست دریافت گردید.

لازم به ذکر است که پس از اجرای موفقیت‌آمیز در پردیس دانشکده‌های این فرآیند جدید در سطح دانشگاه اجرا خواهد شد.