سامانه سپاری فرآیند ارسال گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان از طریق پست الکترونیکی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۲ کد : ۱۶۵۱۶ اخبار فناوری اطلاعات

دکتر مصطفی صالحی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران، بیان کرد: در راستای مدیریت شرایط خاص ناشی از کرونا و کاهش مراجعات حضوری دانشجویان به دبیرخانه دانشکده / پردیس خود، با همکاری اداره کل خدمات آموزشی، فرآیند دریافت نامه گواهی اشتغال به تحصیل به همراه امضا و تصویر مهر اداره کل خدمات آموزشی در سامانه آموزش دانشگاه تهران راه اندازی و به کار گرفته شد.
در این فرآیند گواهی‌های اشتغال به تحصیل درخواستی دانشجو با امضای معاون آموزشی دانشکده / پردیس و اسکن مهر اداره کل خدمات آموزشی به پست الکترونیکی دانشجو همراه با پیامک اطلاع رسانی ارسال می‌شود.

به عنوان معاون سامانه‌های اطلاعاتی، از سرکار خانم صالحی که مسئولیت اصلی پروژه را بر عهده داشتند و سرکار خانم جیلانی، بابت نقشی که در پیشبرد فنی سامانه سپاری فرآیند مذکور داشتند تشکر می‌کنم.

جهت مشاهده لینک راهنمای سامانه اینجا کلیک نمایید.