انتشار گزارش عملکرد مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۹

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۶ کد : ۱۶۴۰۱ اخبار فناوری اطلاعات
عملکرد مرکز فناوری‌های دیجیتالی در سال ۱۳۹۹ برخواسته از ارتقای کیفیت خدمات دیجیتالی به طور عام و حرکت در مسیر تحول دیجیتالی و دانشگاه دیجیتال به طور خاص است

با شیوع همه‌گیری ویروس کوید ۱۹ این حرکت شتاب بیشتری به خود گرفت و استفاده از فناوری‌های دیجیتالی را ضروری‌تر از سابق ساخت و مسئولیت مرکز را بیشتر از پیش کرد.

هر چند مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران به نیابت از دانشگاه بیش از دو دهه پیش وارد این عرصه شده بود اما توجه به فرصت‌های حاصل باعث شتاب استفاده روزافزون از فناوری‌های نوین شد و بدین ترتیب تحولی نوین در نماد آموزش عالی کشور پایه گذاری شد. در کنار گسترش استفاده از ابزارها و فناوری‌های نوین ارتباطی، ایده شکل‌گیری دانشگاه تهران دیجیتال که مدت‌ها ذهن متخصصان دانشگاه را به خود مشغول کرده بود بیش از پیش قوت گرفت.

در این گزارش توضیحات کامل عملکرد مرکز در سرفصل‌های زیر به طور کامل ارائه شده است:

• - ارائه خدمت به دانشگاه
  • - سامانه سپاری و سامانه‌های اطلاعاتی