‌‌برگزاری کارگاه آموزشی هوش سازمانی ویژه کارشناسان پژوهشی

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۵۰۷۹ اخبار فناوری اطلاعات
در راستای درخواست معاونت پژوهشی و به منظور بهره برداری بهتر کارشناسان پژوهشی دانشگاه از سامانه هوش سازمانی و امکان گزارش گیر‌ی های دقیق و با سرعت بالا در حوزه پژوهش دانشگاه، کارگاه آموزشی ۳ ساعته در روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه توسط مرکز فناوری‌های دیجیتال و همکاری مرکز آموزش‌های ضمن خدمت و با شرکت ۵۰ نفر از کارشناسان پژوهشی دانشگاه برگزار شد.

سر فصل‌های ارائه شده در کارگاه‌های مذکور شامل موارد زیر می‌باشد:

• آشنایی با هوش کسب و کار و معرفی سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران
  • آشنایی با مباحث داشبوردهای مدیریتی، پالایش داده، what-if، شاخص‌های کلیدی عملکردی، گزارش‌های دوره‌ای و نحوه کار با سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران

ارائه توسط خانم مهندس الناز کتابچی، کارشناس مسئول و راهبر سامانه هوش سازمانی و خانم مهندس نغمه رضاخانی، کارشناس پایش سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران، صورت پذیرفت.

در پایان هریک از شرکت کنندگان با دسترسی ایجاد شده در سامانه بر اساس سند مصوب سطوح دسترسی به صورت همزمان و تعاملی کار با سامانه را آموزش دیدند.

کلید واژه ها: هوش سازمانی