راه اندازی سامانه کنترل کیفیت سامانه‌های دانشگاه

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۴ کد : ۱۴۷۸۰ اخبار فناوری اطلاعات تضمین کیفیت
دکتر مصطفی صالحی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری‌های دیجیتال، اعلام کرد: در راستای راه اندازی واحد کنترل / تضمین کیفیت سامانه‌های دانشگاه و اجتناب از استفاده فرم‌های دستی و گردش‌های ایمیلی بین توسعه دهندگان و کارشناسان کنترل کیفیت، سامانه کنترل / تضمین کیفیت راه اندازی گردید.

این سامانه بر اساس ابزار Testlink که یکی از معروف‌ترین ابزارهای مدیریت آزمون متن باز است تهیه شده و بر اساس سیاست‌ها و شیوه نامه‌های کنترل و تضمین کیفیت سامانه‌های دانشگاه تهران بومی سازی شده است و در حال حاضر به سامانه احراز هویت مرکزی دانشگاه هم متصل است.

در این سامانه نقش‌های متفاوتی مانند توسعه دهنده، کارشناس مسئول توسعه، کارشناس تضمین کیفیت و … تعریف گردیده و طبق شیوه نامه برای هر نقش وظایف و اختیارات مشخصی در نظر گرفته شده است.

از این پس قبل از ارجاع هر سامانه یا فرآیند توسعه داده شده به واحد استقرار لازم است که کلیه Test case ها در این سامانه وارد شود و توسط کارشناس واحد کنترل کیفی مورد تست و تأیید قرار بگیرد .آدرس سامانه qas.ut.ac.ir است .

از کارشناسان معاونت سامانه‌ها در راه اندازی این سامانه خانم الناز کتابچی، خانم نغمه رضاخانی و آقای محمدهادی کاظمیان تشکر و قدردانی می‌شود.

کلید واژه ها: سامانه کنترل کیفیت