‌برگزاری جلسه بیست و سوم (دهم سال ۹۹) شورای حکمرانی فناوری اطلاعات دانشگاه تهران

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۴ کد : ۱۴۶۶۵ اخبار فناوری اطلاعات
جلسه بیست و سوم (دهم سال ۹۹) شورای حکمرانی فناوری اطلاعات دانشگاه تهران در روز شنبه مورخ ۴ بهمن ماه سال ۹۹ برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور اعضای حقوقی شورا متشکل از ریاست محترم دانشگاه، معاونین و رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتالی و برخی از اعضای حقیقی همچون رئیس کتاب‌خانه مرکزی به همراه نمایندگان شورای معاونین مرکز فناوری‌های دیجیتالی برگزار گردید، در خصوص موضوعات بررسی ساز و کار تعیین دستور جلسات شورای حکمرانی، ارائه گزارش فعالیت‌های شورای هم اندیشی مدیران فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی دانشگاه‌های سطح یک کشور و همچنین ارائه نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال گفت و گو شد.

کلید واژه ها: جلسات شورای حکمرانی