سامانه جامع مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، راه اندازی شد.

۰۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۵ کد : ۱۳۶۶۱ اخبار فناوری اطلاعات
این سامانه به سفارش معاونت فرهنگی دانشگاه و با نظارت و همکاری مرکز فناوری اطلاعات در ابتدای ترم تحصیلی پاییز ۱۳۹۹ به بهره برداری رسید.

تسهیل فعالیت دانشجویان و پرسنل دانشگاه در حوزه‌ی فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و همچنین ساماندهی فرآیندهای مرتبط با تشکل‌های دانشجویی، از اهداف اصلی این سامانه است.

به گفته دکتر مصطفی صالحی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، نظارت فنی بر کیفیت توسعه، ایجاد یکپارچگی بین این سامانه و سایر سامانه‌های دانشگاه، امکان ورود به سامانه از طریق احراز هویت مرکزی و همچنین کنترل سیاست‌های مرتبط با حفظ یکپارچگی و محرمانگی اطلاعات، از جمله مواردی است که با همراهی همکاران مرکز فناوری اطلاعات، از جمله خانم مهندس زهرا رضوانی، مدیر پروژه استقرار سامانه مذکور، ممکن شده است.

سامانه اکنون در آدرس https://cultural.ut.ac.ir در دسترس است.

کلید واژه ها: فرهنگی اجتماعی