راه اندازی سامانه‌های ثبت نام "بیمه تکمیلی" و "عمر و حادثه" برای دوره ۱۳۹۹-۱۴۰۰

۰۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۳۶۶۰ اخبار فناوری اطلاعات

در راستای پاسخ به درخواست اداره کل امور رفاهی مبنی بر مکانیزه کردن امور رفاهی پرسنل محترم دانشگاه تهران، شامل شاغلین و بازنشستگان، مرکز فناوری‌های دیجیتال اقدام به راه اندازی سامانه ثبت نام بیمه تکمیلی و عمر و حادثه و اجرای عملیات ثبت نام برای دوره ۱۳۹۹-۱۴۰۰ نمود.
در این سامانه که اطلاعات افراد اصلی و تحت تکفل بیمه شدگان دوره قبلی، به طور خودکار ثبت نام شدند، با اعمال کلیه قوانین ثبت نام به صورت اتوماتیک در تاریخ ۱۳۹۹٫۰۸٫۰۷ در سامانه پیشخوان دانشگاه بازگشایی گردید و تا تاریخ ۱۳۹۹٫۰۸٫۱۴ ادامه داشت.

در نهایت حدود ۱۱۵۰۰ نفر ثبت نام خودکار و ۲۳۰۰ نفر ثبت نام جدید در بیمه تکمیلی و حدود ۳۱۰۰ نفر ثبت نام خودکار و ۱۰۰ نفر ثبت نام جدید در بیمه عمر و حادثه صورت پذیرفت.
از نقاط قوت ثبت نام این دوره، عدم نیاز به ثبت نام مجدد افراد ثبت نام شده سال قبل، امکان انصراف فرد اصلی یا هر یک از افراد تحت تکفل به صورت آنلاین و ثبت نام عضو پژوهشگر بود.

کلید واژه ها: سامانه بیمه تکمیلی