‌‌تدوین نظامنامه دانش سازمانی معاونت پشتیبانی خدمات مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران‌

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷ کد : ۱۳۳۳۴ اخبار فناوری اطلاعات

تدوین نظامنامه دانش سازمانی دانشگاه تهران که از سال ۹۵ با پروژه پیشران آغاز شده بود، چندی پیش با هدف تدوین مستندات لازم خدمت‌گیرندگان و خدمت‌دهندگان پیشخوان دانشگاه، پس از وقفه‌ای دوساله مجدد در دستور کار قرار گرفته و از خرداد ماه سال ۱۳۹۹ با محوریت نظامنامه دانش سازمانی معاونت پشتیبانی خدمات مرکز فناوری‌های دیجیتال پیگیری گردید.

این کار به همت گروه مستندسازی دانش سازمانی دانشگاه متشکل از تیم پایش خدمات معاونت پشتیبانی خدمات مرکز فناوری‌های دیجیتال و تیم مشاور پروژه پیشران دانشگاه انجام گرفت.

در این راستا یک نشست کارگاهی سه روزه حول مستندسازی فرآیندها با حضور کارکنان معاونت پشتیبانی خدمات و مشارکت معاونین محترم مرکز برگزار گردید و پس از آن طی چندین جلسه مجزا با کارکنان این اداره فرآیندهای مختلف استخراج و مستند شد. این رویه تا پایان سال و به ترتیب در بخش‌های مختلف مرکز فناوری اطلاعات پی گرفته خواهد شد.‌

کلید واژه ها: سامانه پشتیبانی خدمات