‌راه اندازی زیرسامانه آموزش الکترونیکی در سامانه هوش سازمانی

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۶ کد : ۱۲۷۷۹ اخبار فناوری اطلاعات
‌با توجه به فراگیری آموزش‌های الکترونیکی به خصوص پس از همه‌گیری کرونا (کووید ۱۹)، به منظور پایش و ارزیابی بهتر, شاخص‌های حوزه آموزش الکترونیکی در سامانه هوش سازمانی دانشگاه تهران شناسایی و پیاده سازی گردید.

هم اکنون دو زیر سامانه "شاخص استقبال از آموزش الکترونیکی" و "شاخص فعالیت‌های هیأت علمی در آموزش الکترونیکی" در سامانه هوش سازمانی قابل بهره برداری می‌باشند.

در این زیرسامانه‌ها شاخص‌هایی مانند: تعداد مشارکت دانشجویان فعال, سرانه آزمون به هیأت علمی, متوسط زمان تخصیصی دانشجو به کوییز در قالب داشبوردها و نمودارهای آماری ارائه می‌گردند، که مدیریت کلان دانشگاه را در راهبری هرچه بهتر و دقیق‌تر آموزش الکترونیکی در سطح دانشگاه تهران همیاری نموده و در تصمیمات برخط مدیران ارشد دانشگاه بسیار تاثیرگزار خواهد بود.

شایان ذکر است در حال حاضر هیأت رئیسه دانشگاه و رؤسای پردیس‌ها و دانشکده‌ها به این زیر سامانه‌ها دسترسی دارند.

کلید واژه ها: هوش سازمانی