طرح برگزاری امتحانات پایان ترم نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹ دانشجویان دانشگاه تهران به دو صورت غیرحضوری و حضوری (با رعایت پرو توکل‌های بهداشتی) انجام گردید.

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۹ کد : ۱۲۳۳۱ اخبار فناوری اطلاعات
با همکاری معاونت آموزشی و مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران و دانشگاه پیام نور، امتحانات پایان ترم نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹ دانشجویان ساکن خارج از تهران در بیش از ۱۴۰ واحد پیام نور در سطح کل کشور، به صورت حضوری برگزار گردید.

در این راستا این مرکز، فراهم سازی بستر سامانه‌ای اجرای طرح مذکور را بر عهده داشته است.

اقدامات صورت گرفته عبارتند از:

۱- طراحی و پیاده سازی فرایند نظرسنجی الکترونیکی از اساتید در مورد نحوه برگزاری حضوری یا غیرحضوری امتحانات دروس در سامانه آموزش دانشگاه تهران

۲- طراحی و پیاده سازی فرایند نظرسنجی الکترونیکی از دانشجویان در مورد انتخاب مرکز پیام نور محل آزمون در سامانه آموزش دانشگاه تهران

۳- تولید پاسخنامه دارای QRCODE و شناسنامه دار برای دانشجویان ساکن در سایر استان‌های غیر از تهران و دارای امتحان حضوری و توزیع آن در حوزه محل آزمون انتخابی

۴- طراحی و پیاده سازی فرم نمره اساتید با مشاهده نتایج آزمون‌های تستی و تصویر فرم پاسخنامه تشریحی تکمیل شده توسط دانشجو در سامانه آموزش دانشگاه تهران