‌راه اندازی تشکیلات جدید دانشگاه تهران

۲۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۳ کد : ۱۲۰۰۶ اخبار فناوری اطلاعات
با توجه به تغییر تشکیلات و ساختار سازمانی دانشگاه از اسفند ماه سال ۱۳۹۸ با برگزاری جلسات متعدد با معاونت طرح و برنامه به تحلیل و نحوه عملیاتی سازی آن در سامانه پرسنلی پرداخته شد.

پس از تلاش‌های مستمر در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ تشکیلات جدید در سامانه پرسنلی راه اندازی گردید و بر اساس آن حدود ۶۰۰۰ حکم برای کلیه پرسنل دانشگاه به صورت همگانی و اتوماتیک صادر گردید.

از آنجایی که سامانه پرسنلی به عنوان مرجع ساختار سازمانی کلیه سامانه‌های دانشگاه می‌باشد و اینگونه تغییرات تأثیرات مهمی بر اطلاعات سامانه‌های مهم دانشگاه می‌گذارد، لذا مرکز فناوری اطلاعات با برنامه‌ریزی دقیق و با توجه به حساسیت موضوع، انتشار این تغییرات در کلیه سامانه‌ها را نیز با موفقیت عملیاتی نمود.

کلید واژه ها: سامانه پرسنلی تشکیلات جدید