موفقیت دانشجویان فعال مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در جشنواره پروژه‌های کارشناسی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

رویکرد جدید مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در بهره‌گیری هرچه بیشتر از دانشجویان دانشگاه در قالب‌های کارآموزی، پروژة کارشناسی و پایان‌نامه و ...، علاوه بر دستاوردهای ارزشمندی که برای این مرکز به‌همراه داشته است، زمینة موفقیت دانشجویان همکار در پروژه‌های مرکز را نیز به همراه داشته است.

در این راستا، در جشنواره پروژه‌های کارشناسی که بیست و دوم شهریورماه سال جاری به ابتکار و همت دانشکدة برق و کامپیوتر برگزار گردید، از میان 72 پروژة عرضه شده در این جشنواره، خانم حانیه خاکشور و آقای اویس شعبانی که پروژه‌های کارشناسی خود را در قالب طرح‌های معرفی شده از سوی این مرکز تعریف کرده بودند، به‌عنوان پروژه‌های برتر برگزیده شدند.

پروژة خانم حانیه خاکشور با عنوان «طراحی نظام پشتیبانی غیرمتمرکز خدمات مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران»، به‌عنوان پروژة برگزیده و قابل تقدیر از سوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر معرفی گردید. همچنین، پروژة آقای  اویس شعبانی با عنوان «طراحی و پیاده‌سازی سامانه یکپارچه پایش و نظارت شبکه» از سوی شرکت شاتل به‌عنوان حامی این جشنواره به‌عنوان پروژة برتر انتخاب گردید.

لازم به ذکر است در حال حاضر، همکاری بیش از 30 تن از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جدید دانشگاه تهران از دانشکده‌های برق و کامپیوتر، مهندسی صنایع، مدیریت و علوم کامپیوتر، در ده‌ها طرح ارزشمند مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی، ضمن اجرای پروژه‌های پژوهشی-کاربردی، دستاوردهای ارزنده‌ای را به همراه داشته است.