راه اندازی پیشخوان - پورتال یکپارچه و شخصی شده خدمات و اطلاعات دانشگاه تهران

کاربر گرامی؛

همزمان با عید سعید قربان، وب سایت جدید پیشخوان دانشگاه تهران با رویکردی جدید و به منظور خدمت رسانی بهتر به اعضا محترم هیئت علمی و کارکنان دانشگاه رسماً راه اندازی شد و بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت.

در این پورتال کاربران پس از احراز هویت و ورود، قادر خواهند بود به اطلاعات و خدمات ارائه شده در بستر فناوری اطلاعات دانشگاه به صورت یکپارچه دسترسی پیدا کنند. مواردی از قبیل پیوند به سامانه ‌های اطلاعاتی دانشگاه که مرتبط با حوزه کاربر می‌باشند و دسترسی به اخبار و اطلاعیه ‌های مهم بخشی از مزایای این سایت می‌باشد. از این پس خدمات کاربران به مرور به صورت متمرکز از طریق این پروتال عرضه خواهند شد. به عنوان نمونه در آینده نزدیک درخواست میزبانی وب سایت تحت دامنه ut.ac.ir از این طریق و بدون نیاز به نامه نگاری فراهم خواهد شد.

از جمله مزایای پیشخوان این است که کاربران پس از ورود به پورتال برای ورود به اکثر سامانه ‌ها نیاز به وارد کردن مجدد شناسه کاربری و رمز عبور ندارند (این سامانه‌ها با علامت قفل بازی که پس از احراز هویت در کنار نامشان نشان داده می‌شود مشخص شده‌اند). تعداد سامانه‌هایی که از احراز هویت مرکزی برخوردارند به مرور در حال افزایش است.

مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی سعی دارد با تکمیل و بازنگری مستمر در ساختار این وب سایت بر غنای آن بیافزاد.