راه اندازی سامانه هوش سازمان در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

سامانه هوش سازمانی در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از یکم اسفندماه 94 و تنها طی سه ماه توسط مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران راه اندازی گردید. این سامانه در تاریخ 13/04/1395 به بهره برداری رسید و حاوی زیرسامانه‌های آموزش و پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر می باشد.

هوش سازمانی یک چارچوب کاری شامل فرایندها، ابزار و فناوری‌های مختلف است که برای تبدیل داده به اطلاعات و اطلاعات به دانش مورد نیاز به کار می‌رود. با استفاده از همین دانش مدیران قادر به تصمیم‌گیری بهتر می‌شوند و در نتیجه عملکرد سازمان خود را بهبود می‌بخشند. هوش سازمانی در دانشگاه تهران، در سال 1387 راه‌اندازی شده است. اکنون پس از گذشت ۷ سال تلاش و کسب تجارب ارزشمند در حوزه هوش سازمانی،‌ دانشگاه تهران آماده است تا تجربیات خود را در قالب خدمات پیاده‌سازی و راه‌اندازی هوش سازمانی در اختیار سایر دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و مراکزآموزشی قرار دهد.