راه اندازی سامانه بانک نرم افزارهای دانشگاه تهران

کاربر گرامی،

همانطور که استحضار دارید، از اواخر سال گذشته مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی سامانه "بانک نرم افزارهای دانشگاه تهران" را به آدرس download.ut.ac.ir راه اندازی نموده است. از این پس همه کاربران دانشگاه می توانند با مراجعه به این سایت و جستجوی نرم افزار مورد نظر خود، در صورت وجود نرم افزار در بانک مذکور، نسبت به دانلود آن (با پهنای باند بالا و بدون مصرف کوتای اینترنت) اقدام نمایند.

کاربران محترم می توانند در صورت نیاز به نرم افزار و یا داده خاصی که در سامانه موجود نیست، جهت قرارگرفتن آن در بانک نرم افزار نسبت به تکمیل فرم "درخواست نرم افزار" که در سایت مذکور وجود دارد، اقدام نمایند. این درخواست ها توسط کارشناسان این مرکز بررسی شده و نرم افزار ها و یا داده های درخواستی در اولین فرصت در سایت مذکور قرارداده خواهند شد.

لازم به ذکر است که این سایت صرفا از طریق شبکه داخلی دانشگاه قابل استفاده است. برای بهره مندی از آن از خارج از دانشگاه می بایست ازUTVPN استفاده نمایید.

مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران

راهنمای خدمات فناوری اطلاعات: ithelp.ut.ac.ir