بهبود امکان دسترسی به اینترنت از طریق راه‌اندازی Hotspot

امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت در تمامی واحدهای دانشگاه از طریق سرویس Hotspot فراهم گردید.

سهولت دسترسی به اینترنت پرسرعت و پایدار، یکی از مطالبات جدی کاربران دانشگاه تهران در سال‌های گذشته بوده است. لذا دسترسی آسان و در عین حال امن به اینترنت در شبکه دانشگاه همواره به‌عنوان یکی از اولویت‌های جدی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی مد نظر بوده است. بدین‌روی به‌دلیل محدودیت‌های موجود در دسترسی به اینترنت از طریق Gate و UTI و عدم سازگاری با همه سیستم‌های عامل، انجام مطالعات اولیه برای امکان دسترسی به اینترنت از طریق Hotspot از تابستان سال ۱۳۹۴ آغاز گردید. پس از انجام مطالعات اولیه، استقرار در پردیس کشاورزی به‌عنوان نخستین مجموعه آغاز گردید و در این مسیر، ضمن شناسایی و رفع مشکلات موجود، استقرار سراسری در تمام دانشگاه با راه‌اندازی Hotspot در خوابگاه‌های کوی دانشگاه، فاطمیه وو شهید چمران آغاز گردید. اکنون پس از گذشت کمتر از یک سال از آغاز عملیات اجرایی پروژه، تمامی واحدهای دانشگاه تحت پوشش سرویس Hotspot قرار دارند.

سرویس Hotspot این امکان را به کاربر می‌دهد که به سادگی و بدون نیاز به اعمال تنظیمات خاص از دستگاه خود به اینترنت پرسرعت و پایدار دانشگاه دسترسی پیدا کند، همچنین این سرویس هیچ گونه وابستگی به سیستم عامل نداشته و با تمامی دستگاه‌ها سازگار است.