برگزیده شدن دوطرح ارسالی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه درسومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور.

دو دستاورد " طراحی و راه اندازی میز خدمات فاوا دانشگاه تهران " و " پیاده سازی چارچوبی برای پالایش داده در محیط های دانشگاهی "مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در سومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور موفق به کسب عنوان "دستاورد برگزیده" شدند.

سومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور با حضور و سخنرانی دکتر برات قنبری، معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سیروس علیدوستی، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و دکتر علی معینی، دبیر شورای راهبری فناوری اطلاعات وزارت علوم در 20 خرداد ماه و در تالار ایوان شمس برگزار شد.

از میان 138 دستاوردهای ارسالی به دبیرخانه همایش، 14 دستاورد مراکز علمی و دو دستاورد دانشجویی به عنوان دستاوردهای برگزیده انتخاب و تقدیر شد.