برگزاری "سومین نشست هم اندیشی و اطلاع رسانی کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه"

سومین نشست آموزشی و هم‌اندیشی کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه تهران روز چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۶ به میزبانی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر پردیس فنی دانشگاه تهران برگزار گردید.

این نشست که با حضور بیش از ۷۰ نفر از کارشناسان فناوری اطلاعات واحدهای مختلف دانشگاه تهران از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳:۳۰ برگزار گردید، از مجموعه نشست‌های حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه است که با هدف ارتقای دانش و هم‌اندیشی مسائل حوزة فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار می‌گردد. در ابتدای نشست، آقای دکتر هاشمی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران به بیان اهدافی که از ایشان نشست‌ها دنبال می‌شود، پرداختند. ایشان در صحبت‌هایی کوتاهی گوشه‌هایی از دغدغه‌ها و مسائل موجود در حوزة فناوری اطلاعات دانشگاه را طرح کرده و بیان کردند که علی‌رغم تمایل زیاد به برگزاری فصلی این نشست‌ها، متأسفانه به‌دلایل مختلفی که مهم‌ترین آن کمبود جدی وقت ناشی از گستردگی پروژه‌ها و فعالیت‌های حوزة فناوری اطلاعات دانشگاه است، این امکان تا کنون فراهم نشده است.

بر اساس این برنامه‌ریزی، ابتدا آموزش مباحث مقدماتی و پیشرفته عیب‌یابی شبکه‌های رایانه‌ای توسط آقای مهندس ساور، از کارشناسان معاونت زیرساخت فناوری اطلاعات مرکز ارائه گردید. این بخش از نشست که با استقبال خوب حاضران مواجه شد، پس از پاسخ‌گویی به پرسش‌های متعدد حاضران در جلسه به پایان رسید. سپس خانم مهندس یعقوب‌زاده، برخی از دستاوردهای و طرح‌های مرکز که امکان افزایش کارایی و عملکرد در حوزة فناوری اطلاعات را ایجاد می‌کرد را معرفی نمودند.

بخش دوم جلسه با توضیحات رئیس و معاونان مرکز آغاز گردید و پس از آن، حاضران در جلسه با طرح پرسش‌های چالشی و بیان دغدغه‌های موجود در حوزة فناوری اطلاعات واحدهای محل خدمت خود، زمینه را برای گفتگوی گرم و اثربخش ایجاد کردند. در این بخش از نشست، مسئولان مرکز در تعامل مستقیم با کارشناسان فناوری اطلاعات واحدها، تلاش کردند ضمن پاسخ‌گویی به برخی از دغدغه‌های موجود و ارائه راهکارهایی برای رفع تعدادی از مشکلات طرح شده، مجموعه‌ای از مشکلات شناسایی شده را ثبت کردند تا در برنامه‌های آتی فناوری اطلاعات دانشگاه، منظور نظر قرار گیرند.

در پایان مقرر گردید تا فواصل میان برگزاری نشست‌ها کوتاه‌تر گردد و حتی‌المقدور نشست بعدی در بهار سال ۱۳۹۷ برگزار گردد.